Other

Waarom een blog?

26 mei 2017

Hello world! Daar gaan we dan…
Het idee ontstond al langer geleden, omdat ik graag schrijf en omdat ik me afvroeg: waarom al die mooie spullen, foto’s en inspiratie alleen op mijn eigen muur plakken en op mijn eigen telefoon opslaan?

Voor mijn eigen bedrijf blijf ik als geen ander op de hoogte rondom alles wat er gebeurt op baby, kids en kinderkamer-gebied. In deze blog zal ik deze vanaf nu ook delen met iedereen die het leuk vindt ze te lezen, te bekijken en als inspiratie te gebruiken!

Ondertussen groeit mijn buik meer en meer, want op 1 augustus 2017 ben ik uitgerekend van ons eerst kindje. Tijdens mijn zwangerschap komt er van alles op mijn pad; mooie verhalen (ook verhalen die je liever niet hoort trouwens), allerlei vragen en praktische problemen, kortom dit zal het eerste avontuur zijn waarover ik zal bloggen. Hopelijk volgen er nog vele avonturen hierna, maar dan met z’n drieeen!

Enjoy!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Eva 6 augustus 2017 at 14:22

    Ziet er echt leuk en gied uit! Ik ga je Iig volgen! ?

  • Leave a Reply