Other

3e trimester & zwangerschapsshoot

26 mei 2017

Wat groeit die buik hard! En dat terwijl het als gisteren voelt dat we ontdekte dat ik zwanger was!

1 Augustus ben ik uitgerekend van ons eerste kindje en met nog maar 8 weken te gaan, is het aftellen nu echt begonnen! We zitten nu in het laatste trimester en dat betekend voor mij opnieuw ochtend-misselijkheid, slecht slapen, veel plassen en veel rusten (moeilijk!). Maar ook: de wieg ophangen, het kamertje nu echt klaarmaken, box in elkaar zetten en partner avond op de zwangerschapsgym (oftewel, zoals Koen het noemt: puf-cursus).

Alles bij elkaar een avontuur op zich en we kunnen niet wachten tot we dat kleintje in onze armen hebben!

En met een fotograaf in huis afgelopen woensdag voor de nieuwe collectie van JETPAQ schoten we direct ook even wat plaatjes van mijn 31 weken-zwangere buik en ik om het toch even vast te leggen. Normaal gesproken vind ik dat best wel suf en je ziet op internet met name van die te zoete, afgezaagde, standaard poses (je weet wel handen in een hartje op je buik, met mini-schoentjes, etc.) maar het zou toch wel heel zonde zijn dit speciale moment niet vast te leggen!

Mijn tip voor alle zwangere meiden die hier hetzelfde over denken: kies een fotograaf die normaal gesproken geen zwangerschaps- of new born- shoots doet. Zo heb je minder vast maniertjes en een creatievere shoot!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply